Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

GREAT DAY



January 10, 2012 | 1:22 AM | 0 ♥

hye my follower’s :D dah lame tak update blog :D busy kot since keje niee J tapi sekarang dah benti dahh. Pasal Mira and Atiq tuh aku boleh terima J biarlah diorang kejar cita-cita diorang kat sane and aku kat sini mendoakan untuk diorang and yang still ade kat Form 6 nie terus berjuang sampai habis STPM J

haishhh. Dah lame tak jumpa member-member yang same same membesar dulu hahaha. Era, Umi and Tira J yela masing-masing sambung belajar. Jauh-jauh pulak tuhh. Hmmm -.- pun redhakan jehh sebab nak kejar cita-cita jugak kan J rindu punye rindu conract budak-budak nie hehehe. Last-last Umi ajak outing sebab dia cuti seminggu. Contact Era dia pun cuti. Em aku pun ape lagi OK jela diorang nak keluar. Bukan ape RINDU gile kat budak budak nie :D Just Tira tuh jeh tak dapat sebab baru habis cuti and dah balik poli L Ok plan nak turun Mid :D planning last minute kot. Orang cakap planning last minute selalunye jadi a’ah memang yee :D besok tuh keluar lahh. Diorang tunggu kat bus-stop. Belum tanya kabar lagi awal-awal dah kene bahan dengan Umi and Era hahaha. Diorang nie tak sah kalau tak bahan aku tau ! :D Dari sekolah sampai sekarang keje asyik nak bahan orang jeh. Dalam group aku 4 orang tuh, yang jadi mangsanye aku lahh hahaha. Haishh aku tak kesahh :D sebab dah biase dengan diorang lagipun RINDU nak kene bahan dengan diorang HAHAHA. *suke pulak aku nie kene bahan hahaha.*

dari bus-stop sampai Mid keje kitaorang tak habes-habes gelak. Benda ade jeh nak gelak kitaorang nie hahaha. Lagi-lagi Umi lahh. Ade jeh ayat dia nak bahan orang tau hahaha Actually aku tak sangka kita nie still macam dulu. Yela maksud aku tak berubah even masing-masing jarang jumpa, contact tapi rapat tuh still macam time kita sekolah dulu. Alhamdulillah J ape yang kita janji dulu korang makbulkan.


Sampai tuh kita lepak McD :D emm masing-masing ape lagi bukak citer. First bukak citer Umi hahaha. And WOW ! Umi dah couple hahaha. Tak sangka. Yang aku tawu dia nie susah sikit laki nak ayat dia hehehe. Anyway congrate Umi jadi gf orang hahaha. Ape siap Jo ajak kau bertunang ? HAHAHA. Time tuh Umi kene bahan dengan kitaorang hahaha. Yang Era pulak tak de. Emm dia nie memang susah sikit. Lagi susah dari Umi kalau laki nak ayat. Nak tunggu sape pun aku tak tawu hehehe. Tak pe beb, aku teman kau hahaha. Then turn aku pulak hahaha. Awal-awal aku gelak dulu. Tersengih dulu pun ye hee :D ape lagi citer jelaa pasal ‘budak’ tuh kat diorang. Yupp aku suke dia. Aku cakap kat diorang “beb, kalau aku dapat dia aku TAK kan carik yang lain”. Yupp. Ape aku cakap BETUL BETUL BETUL serious. But dalam mase jugak aku pasrah sebab tak mungkin “dia” pun suka kat aku :’)

Next, kitaorang main bowling. Main bowling tak pakai stoking. FIRST TIME ! hahaha. Yelaa masing-masing saving duit tak nak beli stoking. Padahal RM 3 jehh tapi kedekut hahaha. Emm not bad lah tempat dia. GEMPAK gile ! :D yang kelakar Era, tak tawu dari first main sampai third last 0 jehh hahaha. Aku and Umi ok lagi lahh tapi dia tuhh ntah macam mane ke longkakng jehh hahaha. Era, bola bowling tuh sabotage kau lah aku rase HAHAHA. Alaa main pun just suke-suke. Ape orang cakap, buat hilang stress hahaha. Era era tapi last nak habis dia STRIKE kot jangan tak pecaya hahaha. Tapi Era tetap jugak aku and Umi menang HAHAHA. Kesian kau. Sabar banyak-banyak K. dala sebelah kita tuh budak-budak hensem hahaha. Gedik >.<

Habis main bowling, pegi tengok movie citer Suatu Malam Kubur Berasap J niat aku and Umi nak tengok citer Ombak Rindu tapi taka de, so terpakse lah tengok citer lain. Bukan rezeki kita kan Umi :’( untung lahh kau Era dah tengok Ombak Rindu L hmm never mind janji movie dengan korang kann ? ehh kalau tak silap nie, second time kita tengok movie same-same kann ? first time kita tengok citer 2012 huhuhu. Rindu bile ingat balik. Kan best kalau Tira ade L Ok, dalam panggung, nak dijadikan citer ade sorang mamat nie ntah kenapa suke sangat gelak. Yang kelakar nie dia gelak benda yang tak kelakar hadui -.- gelak tak boleh nak kuat pulak tuhh. Yang Umi boleh bisik kat aku “wei, aku bukan tergelak tengok citer nie tapi aku tergelak tengok orang sebelah aku nie gelak” hahaha. Kelakar lah Umi niee :D sepanjang movie lahh dengar si Mamat tuh gelak. Haishh. Habis movie teman Umi beli kasut then balik. Sebelum balik singgah Kajang nak beli barang sekolah. Err, budak sekolah L yang Umi and Era tak habes-habes bahan aku lagi tuh hahaha. Haishh nasib kau lahh Miza :D Nasib baik jugak lahh korang member aku tau ! :D sampai rumah pukul 8. Ape aku nak cakap, “wei korang thanks for today. Serious rindu gile kat korang and best giler keluar dengan korang. Hopely kita dapat keluar lagi sekali lepas nie. Make sure kita berempat next time.” Pape pun, I LOVE YOU SO MUCH Era and Umi <3


*korang lawa aku buruk J*


|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee