Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

2012



January 10, 2012 | 1:26 AM | 0 ♥

Good bye 2011 Hello 2012. Ok aku dah 19. Macam tak pecaye kan ? ingat 17 lagi. Err ok ok kita tukar citer :D First day sekolah untuk 2012. Jadi budak Upper 6 -.- hmm no comment untuk soalan “best tak jadi budak Upper 6 ?” first day jumpa budak-budak nie. Diaorang still same J and first day jugak aku, huh aku duduk sorang-sorang L bukan dipulaukan and bukan jugak budak-budak nie tak layan aku tapi budak-budak nie puas pujuk duduk depan tapi ntah. Nak sorang diri kot L Selalunya kalau pandang sebelah nampak Atiq. Kalau pandang depan nampak Mira. Pandang depan sekali nampak Anje tapi diorang semua dah tak de :’( tibe-tibe jadi sebak :’( be strong Miza L Anje, Mira, Atiq I miss you all :’( really really miss you :’( OK. Dalam tengah tengah belajar tibe-tibe teringat budak-budak Upper 6 tahun lepas L hmm. Dulu blok tuh kecoh suare kita semua tapi sekarang dah sunyi sepi. Hmm sebab tuh tak nak jawab soalan kat atas tuhh, nie lahh jawapannye L


                    *Gambar nie diambil lepas diorang semua nie habis paper STPM.*
hmmm I MISS YOU SENIOR L jangan lupe kitaorang kat sini K. jangan lupe buat reunion nanti. Bye L





|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee