Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

MANGSA BULI :D



January 10, 2012 | 1:46 AM | 0 ♥


Norman Zareef Abdul Malek    
Sape budak niee ? dia lahh yang aku PALING SUKE penuhkan notification dia dengan LIKE hahaha. Dia mesti angin gile kalau notification dia penuh dengan nama aku ‘Amiza Anuar’ hahaha. Suke kot bile dia angin HAHAHA. Plus, dia senior aku last batch 2010 J Kadang-kadang jugak, selalu kitaorang bergaduh dekat FB -.-  hmm I tek heran pun :P suke kot carik pasal dengan you Norman hahaha. Ehh, mesti you angin kann ? be patient :D Bergurau tanda kemesraan HAHAHA. *ayat tak boleh BLA*tak best kot kalau I online tak LIKE semua status-status you tuh. Tulaa sape suruh update banyak-banyak ? kan dah hag phone you tuh hahaha. Lepas tuh mintak I belikan IPad err memang tak lahh ==’ Ohh sakit hati kann baca nie ? sabar. OK I diam -.- *zip mulut* emm Norman, I selalu stalker you kat FB hahaha. Sorry >.< Kbai     




|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee