Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

MADU 3 :D



January 18, 2012 | 4:22 AM | 0 ♥

yang nie kerja si Azreen. Dia buat pasal budak-budak nie time habis paper PP tadi hahaha. Citer pasal 3 orang bini yang berkongsi 1 suami HAHAHA. Nak tawu lebih lanjut ? sila ikuti cerita kat bawah nie J

HAHAHA dah bace ? nasib kau lahh Ali. Diorang nie dah giler bayang kat kau hahaha. Saban hari sebut nama kau “Abe Ali ! Abe Ali !” naik rimas budak tuh dibuatnya hahaha. Dalam kelas ade jeh benda nak dibuat nak pikat hati Ali. Kononya nak suruh Ali pilih salah seorang dari diorang buat  jadikan isteri misali. Err, misali ker ? hahaha. Joke joke. Kalau kat kelas tuh memekak-mekak berebut Ali. Aduhh sakit telinga B tau ! hahaha. Nak tawu citer selanjutnya ? tunggu Pertandingan Merebut Abe Ali siri 2 J

ATIRAH ANUAR



January 17, 2012 | 1:32 AM | 0 ♥

Tirah ! I LOVE  YOU SO MUCH ! hahaha. Err ? pelik kan tibe-tibe jerit nama Tirah ? hahaha. Terharu dia tulis pasal aku kat blog. Bace niee à http://www.atiraanuar.blogspot.com/ Dah bace dah ? terharu kann. Memang lah tak terharu sebab dia tulis pasal aku bukan pasal korang hahaha. Ok ok tawu kurang asam saya nie. SORRY >.<
Emm dah bace kan tadi ? :D atoto you so sweet Tirah *muahh sikit* yelaa bukan ape akak takot Tirah tak bape suke dengan hadiah tuhh. Tapi akak ikhlas bagi kat Tirah sebab boleh Tirah ingat akak bile Akak dah tak de nanti L Emm yang pasal Pza tuh, kejap nak gelak dulu HAHAHA. Sumpah kelakar ! ok, pagi tuh aku datang dengan ecxited nak bagi Tirah hadiah. Carik lah dia kat line form 4. Member-member dia cakap dia kat depan. Aku puas carik dia kat depan, dia pulak puas carik aku kat belakang. Tapi nasib baik jumpa hahaha. Bagi dia hadiah :D Nampak dia happy gile bile aku bagi hadiah :D sampai lupe cup cake dia kat tangan aku yang dia ntah hilang kemane sebab seronok sangat. Touching lahh jugak sebab dia main bla macamtu jeh hahaha. Tak touching pun lah :P so aku bagi lah cup cake tuh kat Pza. Pza amek. Padahal aku dah cakap “amikkan untuk Tirah. Nanti bagi dia tau” ok aku pun balik lah line aku sebab perhimpunan nak mule. Tak lame tuh Tirah datang Tanya aku “Kak Miza, muffin tuh sape punyer ?” aku jawab lah “Tirah lah, sape lagi.” BERUBAH MUKE BUDAK KECK NIE HAHAHA. Korang tawu kenape ? si Pza nie dah makan cup cake tuh siap share-share dengan member-member dia hahaha. Pza Pza dia tak dengar ker aku cakap tadi. Tirah dah touching cup cake dia habis Pza makan hahaha. Comel kot bile budak kecik nie touching hahaha. Ehh sape kecik ? Tirah ker akak ? Tirah kann ? hahaha. Habis perhimpunan si Pza nie datang jumpa aku mintak maaf dengan penuh seribu kesalahan hahaha. Pza Pza comel gile tengok diorang tadi. Si Pza tak habis-habis pujuk Tirah and mintak maaf kat aku hahaha. Tak lame tuh Tirah ok J alaa Tirah kan kuat mane boleh touching-touching hehehe :D

So tadi keluar kejap dengan mama pergi kedai kek belikan Tirah cup cake. Sepatutnya semalam janji dengan dia tapi semalam ade hal so tadi baru beli. Besok akak bawak untuk Tirah tau sayang ? makan puas-puas hehehe. Anyway THANKS A LOT citer pasal akak kat blog Tirah yang comel tuh ;) akak terharu sangat sangat J I LOVE YOU Atirah Anuar

Ohh yee aku dah baik dengan Adek hee :D hari jumaat hari tuh baik. Rupe-rupenye dia bace blog yang aku tulis pasal dia tuhh :’) Along yang bagitawu dia bace blog aku kat rumah Along. Balik sekolah dia call aku. Pelik jugak cuak aku angkat dia terus cakap “B kita kawan ekh ?” Ya Allah. Thanks For God :’) “ye dek kite kawan sampai bile-bile. Kat sekolah tadi bawak hadiah Tirah and dia sekali tapi dia tak datang so budak-budak nie yang habeskan cup cake Adek. Anyway LOVE YOU MORE Eicha ! <3


yang pakai jam hitam tuh lahh Tirah :D dia lahh budak comel bile touching hahaha. Yang pakai jam putih tuh pulak Pza dia lahh budak yang makan cup cake Tirah hahaha. Sumpah kelakar gile tengok diorang. si Pza comel gile dia bile pujuk Tirah and minatk maaf kat aku hehehe. Tak pe Pza, akak dah belikan cup cake baru untuk Tirah ;)

ADMIRE FORM 6 ^_^



January 15, 2012 | 5:16 AM | 0 ♥

Yes ! dapat online lagi :D Papa tinggalkan broadband kat sini sebab senang dia nak Skype dengan mama hahaha. So sweet <3 hmm baru 1 jam dah mule rindu papa. Selalunye dengar suare dia jeh kat rumah nie. Papa, kakak rindu papa :’( Take Care kat sane K. lepas habes STPM kita pindah sane kann ? Okay :’) emm bukak FB, Along post something kat wall. Dia cakap tengok gambar kat group Form 6. Ok tegok lahh. Mule-mule tengok gambar hahaha memang kelakar habes ! Nie semua Along yang post kat group. Cube tengok gambar kat bawah nie. :D


korang nak maen teka teki tak?
cube teka siapa yang budak ni cube smpaikan ?
teka tau

hahaha. Nie tak lain tak bukan Faeez. Sebab dia pengawas paling comel :D kalau dia kate buncit tuhh Aiman HAHAHA.



cube tengok budak ni pulak
sape2?
Emm macam Aidil ? I guess so.



yg ni dak pompuan punye peminat
budak perempuan Form 6 ade peminat. Wuuuuu :D


♥♥ ni lagi sempoi
Yang nie aku tak paham. Mule-mule bace yang atas dah tergelak. Siap bahan lagi dengan Along last-last satu gambar nie pasal aku. “Along, sape budak nie ?”


Yang text warne biru tuh post dari Along. Aku just copy jeh J


THANKS NORMAN :')



January 14, 2012 | 6:54 PM | 0 ♥

hahaha. Kenapa gelak ? rupenye ade respond dari ‘Mangsa Buli’ hehehe. Ingatkan dia nak marah sebab aku citer pasal dia kat blog rupenyer tak :D siap tag nama aku kat FB lagi :D she wrote about me in her blog..that girl always bully me and make my phone hang..anyway, love you la Amiza Anuar..haha hahaha. Norman Norman. Suke pulak dia :P emm sorry lahh tak dapat nak copy page yang dia tag tuhh. Ade problem lappy nie so terpakse copy text jeh -.- emm lepas tuh 2 hari tak online, dia post dekat wall aku “fb sunyi xdpt like byk2..haha! hahaha. Norman nie memang nak sangat aku penuhkan notification dia. Aku pon ape lagi like lahh banyak-banyak. Korang tawu dia boleh cakap ape ? haa bace nie “xbanyak pon you buat..xgempak la..hp i still ok..hahaerrr, BENGANG GILE ! oke sabar miza. Huh ! tapi tak pee. Lepas nie dah jarang online dah sebab papa dah nak pindah Kuantan. So lappy and Broadband papa bawak sekali. Sedih :’( Norman tak dapat nak buli you lagi :’( maybe nie last entry blog aku. Tak tawu bile dapat update lagi L Anyway Norman congrate sebab dapat band 4 dalam MUET. That the higher J emm doakan I dapat band macam you. Hehehe gurau-gurau. Ok take care semua. I will miss you guy’s. Kbai



terpaksa amek gambar lain. Emm boleh tahan jugak mamat nie HAHAHA. Ok ignore ape aku cakap tadi. Kbai 

MANGSA BULI :D



January 10, 2012 | 1:46 AM | 0 ♥


Norman Zareef Abdul Malek    
Sape budak niee ? dia lahh yang aku PALING SUKE penuhkan notification dia dengan LIKE hahaha. Dia mesti angin gile kalau notification dia penuh dengan nama aku ‘Amiza Anuar’ hahaha. Suke kot bile dia angin HAHAHA. Plus, dia senior aku last batch 2010 J Kadang-kadang jugak, selalu kitaorang bergaduh dekat FB -.-  hmm I tek heran pun :P suke kot carik pasal dengan you Norman hahaha. Ehh, mesti you angin kann ? be patient :D Bergurau tanda kemesraan HAHAHA. *ayat tak boleh BLA*tak best kot kalau I online tak LIKE semua status-status you tuh. Tulaa sape suruh update banyak-banyak ? kan dah hag phone you tuh hahaha. Lepas tuh mintak I belikan IPad err memang tak lahh ==’ Ohh sakit hati kann baca nie ? sabar. OK I diam -.- *zip mulut* emm Norman, I selalu stalker you kat FB hahaha. Sorry >.< Kbai     



I MISS YOU ADEK



1:42 AM | 0 ♥

First day untuk 2012, aku patut wish birthday dekat dia bukan gunekan Tirah untuk dia sampaikan wish birthday kat dia. Sory K Tirah if menyusahkan Tirah pasal benda nie L actually akak rindu dia. Aku rindu dia ! aku rindu Adek ! Adek, B rindu Adek. Nape kita gaduh dek. Lama gile kot kita gaduh macam nie. Selalunye 3 hari jeh dah baik balik tapi kenapa kali nie lame ? :’(

Ape punca kita bergaduh ? Ok nie Assy citer kat B. dia cakap adek jumpa B kat food court Tesco. Adek panggil B tapi B tak pandang and main jalan tak hiraukan Adek panggil. Ya Allah dek, B tak nampak Adek kot. Betul B tak nampak. Dengar pun B tak dengar. Tempat tuh crowded and bising sangat. Maybe time Adek panggil tuh B nak cepat turun bawah bos B dah kat kedai. Salah B ker Adek ? :’(

Adek merajuk. B angin lah jugak dengan perangai adek yang tak matang-matang nie. Dalam marah-marah tuh sayang jugak kat kau Adek. B beli coklat and tulis note “SORRY” tampal dekat coklat tuh. B mintak orang tolong hantarkan kat Secret Recipe tempat keje Adek. Malam tuh B send text mintak maaf even bukan salah B. Adek tak reply ! sakit hati B time tuh ! :’( kerasnye hati kau dek. Besar sangat ker salah aku nie dek ? :’( tak pikir ker perasaan aku nie ? how dare you :’( Adek, jom tengok gambar kita ? :’(


Time nie kau tengah nangis L sebab Arep sepak kepala kau. Kau tengah sebuk sembang dengan Aiman tibe-tibe Arep datang sepak kepala kau dek. JAHAT kau Arep ! kau terkejut terus nangis. Tengok kat sebelah tuh aku. Aku pujuk kau nangis. Lapkan air mata kau. Adek tak rindu B ker ? :’(



Nie dekat High School. Karnival Sukan Tingkatan 6. Yang nie Adek ajar B main Netball :’( ingat lagi kau selalu marah-marah B sebab tak pandai tangkap bola. Bola selalu bocor. Aku nak menangis kot bile kene marah dengan kau dek. Anje and Tirah pujuk aku. Tirah lahh ajar aku main Netball. Then dah aku pandai. Adek pulak pujuk aku balik.  Adek marah pun sebab nak b jadi hebat. Sweet time tuh. Adek tak rindu ker kat B ? :’(



Ingat lagi tak gambar nie ? :’( kita kat PD L kita pergi dengan budak-budak Upper L time nie makan-makan. Rindu kot time nie. Ingat lagi 2 hari sebelum pergi. B nak duduk dengan orang lain dalam bas, Adek merajuk dengan B sebab tak nak duduk dengan Adek. Pun aku pujuk aku tukar duduk dengan kau. Bertapa sayangnye aku kat kau dek :’( RINDU AKU TAK ? :’(



Gambar nie dek time nie bulan puasa. Nak dekat merdeka. Time nie tak de keje tangakp gambar dengan bendera. Aku sebuk berposing dengan bendera nie. tup tup Adek pun sebuk sekali nak tangkap gambar dengan bendera nie. Aku layan jeh kau dek :’(  nie gune camera Nikon Along. Ingat lagi tak ? :’(



Adek ! gambar nie. Ape Along cakap “Adek lagi cantik dari B” aku tacing dengan Along sebab Along cakap Adek cantik dari B. padahal B tak terasa sikit pun ape Along cakap. Saje B buat tacing and memang yee Adek lagi cantik dari B sayang :’(



Adek ingat lagi tak gambar nie ? gambar nie kau buat wallpaper kat handphone B. mule-mule B buat wallpaper gambar kita berdua lastly kau tukar. Kau letak gambar nie. Ingat lagi ayat Adek “kalau B tukar gambar nie, tak nak kawan B” ye dek, sampai raya b pakai gambar nie buat wall paper B :’( kau ingat lagi tak ? :’(



Hahaha. B mesti tergelak kalau tengok gambar kita nie dek :’( time nie memang tak de keje. Cakap kat mama Adek nak datang sebab nak buat PP tapi lain yang jadi. Kita practice make-up untuk Jamuan nanti. Kita snap gambar buat muka PALING HODOH ! :’) Nie kat bilik B. Tengok pipi B, sape make-up ? Adek yang make-up kan ? Adek, B rindu gile kita time niee ! :’(



Adek ingat lagi time nie ? time Jamuan. B lambat sampai sebab B naik dengan Arep, B nak muntah B berlari turun bawah pergi toilet. Lepas keluar toilet B nampak Adek duduk dekat dengan toilet. Adek sedih. B dengan nak pitam datang jugak kat Adek tanya kenapa Adek sedih. Adek cakap baju Adek tak lawa. B pujuk Adek time tuhh. Adek nak balik. B pujuk lagi B cakap tak kesian kat Mike jalan sorang-sorang ? lastly Adek dengar cakap B and Adek lame-mae tuh Adek happy. Aku lege gile kot tengok kau happy dek.  Ingat lagi tak dek ? :’( kau tak rindu kat aku ker haa ? :’(



Tiap-tiap malam aku menangis sebab rindukan kau dek. Ade penah kau tawu ? tak kan ? sakit kau tawu ! :’( rindu kau macam orang BODOH ! :’( nak hadap muke kau dek kat kelas tak sanggup kot :’( RINDU KAU GILE-GILE :’( tapi kau tetap tak tawu. Tawu kan kita macam mane kat kelas ? sorang timur, sorang barat :’( SUMPAH B menangis tiap malam sebab rindukan Adek. Kat sekolah macam biase jeh kan Ya Allah kat rumah memang gile rindu kat kau dek :’( tak percaye ? its up to you kalau tak percaya yang penting B tak buat citer :’( Adek, kalau kau nak tawu B mesti menangis if tengok gambar-gambar kita nie :’(


2012



1:26 AM | 0 ♥

Good bye 2011 Hello 2012. Ok aku dah 19. Macam tak pecaye kan ? ingat 17 lagi. Err ok ok kita tukar citer :D First day sekolah untuk 2012. Jadi budak Upper 6 -.- hmm no comment untuk soalan “best tak jadi budak Upper 6 ?” first day jumpa budak-budak nie. Diaorang still same J and first day jugak aku, huh aku duduk sorang-sorang L bukan dipulaukan and bukan jugak budak-budak nie tak layan aku tapi budak-budak nie puas pujuk duduk depan tapi ntah. Nak sorang diri kot L Selalunya kalau pandang sebelah nampak Atiq. Kalau pandang depan nampak Mira. Pandang depan sekali nampak Anje tapi diorang semua dah tak de :’( tibe-tibe jadi sebak :’( be strong Miza L Anje, Mira, Atiq I miss you all :’( really really miss you :’( OK. Dalam tengah tengah belajar tibe-tibe teringat budak-budak Upper 6 tahun lepas L hmm. Dulu blok tuh kecoh suare kita semua tapi sekarang dah sunyi sepi. Hmm sebab tuh tak nak jawab soalan kat atas tuhh, nie lahh jawapannye L


                    *Gambar nie diambil lepas diorang semua nie habis paper STPM.*
hmmm I MISS YOU SENIOR L jangan lupe kitaorang kat sini K. jangan lupe buat reunion nanti. Bye L







Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee