Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

ADMIRE FORM 6 ^_^



January 15, 2012 | 5:16 AM | 0 ♥

Yes ! dapat online lagi :D Papa tinggalkan broadband kat sini sebab senang dia nak Skype dengan mama hahaha. So sweet <3 hmm baru 1 jam dah mule rindu papa. Selalunye dengar suare dia jeh kat rumah nie. Papa, kakak rindu papa :’( Take Care kat sane K. lepas habes STPM kita pindah sane kann ? Okay :’) emm bukak FB, Along post something kat wall. Dia cakap tengok gambar kat group Form 6. Ok tegok lahh. Mule-mule tengok gambar hahaha memang kelakar habes ! Nie semua Along yang post kat group. Cube tengok gambar kat bawah nie. :D


korang nak maen teka teki tak?
cube teka siapa yang budak ni cube smpaikan ?
teka tau

hahaha. Nie tak lain tak bukan Faeez. Sebab dia pengawas paling comel :D kalau dia kate buncit tuhh Aiman HAHAHA.



cube tengok budak ni pulak
sape2?
Emm macam Aidil ? I guess so.



yg ni dak pompuan punye peminat
budak perempuan Form 6 ade peminat. Wuuuuu :D


♥♥ ni lagi sempoi
Yang nie aku tak paham. Mule-mule bace yang atas dah tergelak. Siap bahan lagi dengan Along last-last satu gambar nie pasal aku. “Along, sape budak nie ?”


Yang text warne biru tuh post dari Along. Aku just copy jeh J




|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee