Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

THANKS NORMAN :')



January 14, 2012 | 6:54 PM | 0 ♥

hahaha. Kenapa gelak ? rupenye ade respond dari ‘Mangsa Buli’ hehehe. Ingatkan dia nak marah sebab aku citer pasal dia kat blog rupenyer tak :D siap tag nama aku kat FB lagi :D she wrote about me in her blog..that girl always bully me and make my phone hang..anyway, love you la Amiza Anuar..haha hahaha. Norman Norman. Suke pulak dia :P emm sorry lahh tak dapat nak copy page yang dia tag tuhh. Ade problem lappy nie so terpakse copy text jeh -.- emm lepas tuh 2 hari tak online, dia post dekat wall aku “fb sunyi xdpt like byk2..haha! hahaha. Norman nie memang nak sangat aku penuhkan notification dia. Aku pon ape lagi like lahh banyak-banyak. Korang tawu dia boleh cakap ape ? haa bace nie “xbanyak pon you buat..xgempak la..hp i still ok..hahaerrr, BENGANG GILE ! oke sabar miza. Huh ! tapi tak pee. Lepas nie dah jarang online dah sebab papa dah nak pindah Kuantan. So lappy and Broadband papa bawak sekali. Sedih :’( Norman tak dapat nak buli you lagi :’( maybe nie last entry blog aku. Tak tawu bile dapat update lagi L Anyway Norman congrate sebab dapat band 4 dalam MUET. That the higher J emm doakan I dapat band macam you. Hehehe gurau-gurau. Ok take care semua. I will miss you guy’s. Kbai



terpaksa amek gambar lain. Emm boleh tahan jugak mamat nie HAHAHA. Ok ignore ape aku cakap tadi. Kbai 


|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee